Broekhuis Fietsen Harkstede?>

Broekhuis Fietsen Harkstede

Kom langs aan de Hoofdweg 31 in Harkstede

Ontdek de sportieve sfeer van Broekhuis Fietsen

Ontdek de sportieve sfeer van Broekhuis Fietsen

Bezoek dan onze fietsenwinkel in Harkstede een brandstore met diverse fietsmerken en fietsmodellen. Van Elektrische fiets tot Racefiets, in onze showroom kunnen we u goed adviseren en de verschillende fiets merken en modellen presenteren. Onze fietsspecialisten zijn technisch en zeer deskundig en kunnen u helpen met een persoonlijk advies. Ook zeer leuk is onze ruime collectie fietskleding en fietsaccessoires.

SERVICEBEURT HARKSTEDE

Gemakkelijk online een servicebeurt inplannen? Volg de 4 eenvoudige stappen hieronder en jouw servicebeurt staat bij ons ingepland. Ter bevestiging ontvang je een e-mail. De avond voor de servicebeurt krijg je nog een seintje per SMS. Graag tot dan!

Een eerste beurt neemt over het algemeen minder dan 30 minuten tijd in beslag. Als je tijd hebt, kun je gerust bij ons wachten onder het genot van een kop koffie. Het is ook mogelijk om kosteloos een leenfiets mee te krijgen als je jouw stads- hybride- of elektrische fiets achterlaat.

Waarom een bezoek brengen aan Broekhuis Fietsen in Harkstede

Waarom een bezoek brengen aan Broekhuis Fietsen in Harkstede

  • Gespecialiseerd in sportfietsen
  • Vakkundig advies
  • Bike Fitting voor de perfecte pasvorm en fietsresultaat
  • Onderhoud & reparatie

Bij ons in de fietsenwinkels zijn er In Store Concepten van alle grote merken zoals Cannondale, Trek, Gazelle, Riese & Muller, Sensa, Sparta, Cortina, Idworx, Santos en Brompton. Een gigantisch groot assortiment met de beste fietsen staan klaar voor jou om te testen. Natuurlijk staan ook onze collega’s klaar om je alle ins en outs te geven over alles wat onze fietsenwinkel te bieden heeft. 

Services

Services

Shimano Service Center

Shimano Service Center

Fietsservice met klasse
Broekhuis Fietsen is een Shimano Service Center. Service Centers zijn een waarborg voor kwaliteit en vormen in heel Europa de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid. Zo vormen wij de thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen de Service Center-dealer die kan bieden.

Betrouwbare kwaliteit
Een servicebeurt bij Broekhuis Fietsen gebeurt altijd met originele onderdelen van Shimano die we ruim op voorraad hebben. Dat zorgt voor een betrouwbare werking van de fiets. Een probleem met de fiets? Dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats. Deze zijn voorzien van de meest moderne gereedschappen.

Een beroep doen op het vakmanschap van onze Shimano centers en uw fiets geniet van een maximale werking.

Openingstijden Harkstede

Openingstijden Harkstede

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
9:00 - 18:00 uur
9:00 - 18:00 uur
9:00 - 18:00 uur
9:00 - 18:00 uur
9:00 - 17:00 uur
Gesloten

Bijzondere openingstijden:

2e Kerstdag
1e Paasdag
2e Paasdag
Koningsdag
5 mei
Hemelvaartsdag
1e Pinksterdag
2e Pinksterdag

Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten

 

Bezoek onze winkel?>

Bezoek onze winkel

Hoofdweg 31
9617 AB Harkstede
verkoop.harkstedefietsen@broekhuis.nl

Telefoonnummer: 050 - 40 40 789
0341-751187

Routebeschrijving

Uniek servicepakket

Bij aanschaf van een fiets krijg je het unieke Broekhuis servicepakket! De 1e beurt is volledig gratis! Op volgende servicebeurten betaal jij als gewaardeerde klant slechts €39,95.

7 locaties

Met vestigingen in Almelo, Enschede, Groningen, Harkstede, Limmen, Cuijk Gildekamp en Cuijk Het zand is er een gigantisch groot assortiment met de beste fietsen. Dit assortiment staat klaar om door jou getest te worden.

Persoonlijk advies

Onze fietsspecialisten zijn technisch en zeer deskundig en kunnen jou helpen met een persoonlijk advies.