Rudi Jansen 16-02-2023

Cannondale LAB71 | Alle grenzen negerend

Cannondale introduceerde begin deze week via hun kanalen de komst van LAB71. De benaming voor een nieuwe reeks droomfietsen. Waar Cannondale zich voorheen sterk richtte op presteren, doen ze dat met LAB71 púúr op prestaties.

Cannondale LAB71 | Alle grenzen negerend

Wat is LAB71?

LAB71 is de benaming voor de nieuwe lijn fietsen die met ingang van maart 2023 verkrijgbaar zullen zijn, ook bij ons!

LAB71 is genoemd naar het jaar van oprichting van Cannondale, 1971. Sinds die tijd houdt Cannondale zich bezig met innoveren, grenzen opzoeken en de grenzen oprekken. LAB71 is hun antwoord op de vraag: “wat als we nóg verder gaan en nog meer de grenzen van het toelaatbare opzoeken?”

 

"YOU CAN'T BEAT PEOPLE THAT NEVER GIVE UP"

 

Fietsen in de LAB71 lijn voldoen aan het stempel “chasing the impossible”. Met deze serie fietsen wordt het beste nog beter. Ieder detail van de fiets is tot op microniveau geanalyseerd, doordacht en tenslotte geperfectioneerd.

 

 

Hoe herken je LAB71 fietsen?

Beter dan de beste, op ieder gebied. Alles wijkt voor maximale prestaties. Lichter, sneller, inspirerender en schitterender. Aan alles aan een LAB71 zie je dat het next level is. In ontwerp, kleur- en materiaalgebruik en uitvoering en in alle facetten van presteren. Of je nou snel wilt op het vlakke of als eerste bovenop de berg wilt aankomen. De winst is alles dat telt. LAB71 is het nieuwe kroonjuweel!

 

Cannondale LAB71 chasing the impossible

 

Wanneer komt LAB71 beschikbaar?

Wij zijn één van de weinige LAB71 dealers in Nederland. Deze beperkt leverbare fiets zal in onze winkel gaan pronken, na de lancering in onze winkel. We hebben hem inmiddels wel online!

 

 

Update oktober 2023:
Van de LAB 71 fietsen zijn er inmiddels ook de Scalpel, Scalpel SE, Scalpel HT, Topstone en Moterra Neo.

 

 


 

Cannondale introduceert LAB71 zelf - video

 

 


 

<strong>LAB71</strong>?>
Cannondale

LAB71

LAB71 fietsen worden in beperkte oplage gefabriceerd, dus wees er snel bij!

ALLE LAB71 FIETSEN