Trek stadsfietsen

High-end stadsfietsen

Op zoek naar een Trek stadsfiets? Broekhuis Fietsen is officieel Trek dealer en specialist in de high-end stadsfietsen van Trek! Trek stadsfietsen staan bekend om de veelzijdigheid en sportief uiterlijk.

Lees meer

Producten 1-12 van 25

Pagina
per pagina

Trek stads- en hybride fietsen

Trek onderscheidt zich met sportieve stadsfietsen waarmee je soepel en snel verplaatst. Of je nou door de stad cruist of een mooi weekendtocht maakt, Trek maakt fietsen ontspannen en leuk. Veelal met betrouwbare Shimano versnellingen in de naaf of met derailleur. Zo geniet je van comfort, design en betrouwbaarheid!

 

Series binnen de Trek stadsfietsen

Bij Broekhuis Fietsen vind je onder andere de volgende series aan Trek stadsfietsen.

Trek Verve stadsfietsen

Met de Trek Verve hybride fiets rijd je elke dag met gemak en plezier. De stijlvolle en sportieve uitstraling laat je schitteren tijdens een stadsrit. De Trek Verve is gemaakt om meer buiten te komen en bieden vertrouwen op het asfalt en paden.

Trek District stadsfietsen

Met de Trek District stadsfietsen heeft Trek een serie uitgebracht van fietsen voor alledaags gebruik. Deze stijlvolle en onderhoudsarme stadsfietsen zijn zeer gebruiksvriendelijk en comfortabel. Een perfecte fiets voor iemand die een snelle rit wil doen naar de supermarkt of familie.