Batavus

Al meer dan 100 jaar Hollandse degelijkheid

Broekhuis Fietsen heeft een uitgebreid assortiment Batavus fietsen en e-bikes op voorraad. Ben je op zoek naar een Batavus e-bike, stadsfiets of transportfiets? Dan ben je bij Broekhuis Fietsen aan het juiste adres. Onze deskundige collega’s vertellen je graag alles over de fietsen van Batavus. Tevens kun je in onze winkels een testrit maken op jouw favorieten Batavus.

Lees meer

Producten 1-12 van 74

Pagina
per pagina

<strong>Batavus:</strong> Al meer dan jaar 100 vakmanschap

Batavus: Al meer dan jaar 100 vakmanschap

Sinds 1904 produceert Batavus vanuit Heerenveen fietsen voor de Nederlandse markt. De focus ligt al jaren op veilige en comfortabele fietsen waar je met een gerust hart vele kilometers op kunt maken. Alle fietsen worden geproduceerd door vakmensen en gaan dus met de hoogste kwaliteitscontrole de fabriek uit. Bij Broekhuis Fietsen worden ze door onze top monteurs rijklaar gemaakt en nogmaals gecontroleerd zodat u met een topfiets onze winkel verlaat!

Batavus elektrische fietsen

Uiteraard worden er ook Batavus elektrische fietsen geproduceerd in Heerenveen. Of je de fiets nou gebruikt voor een uitgebreide fietstocht in het weekend of elke dag op en neer naar je werk, er is een Batavus elektrische fiets voor jou. De meeste Batavus e-bikes zijn voorzien van een middenmotor zodat ze stabiel over de weg glijden. Voor elk budget is er een Batavus e-bike? Benieuwd welke voor u geschikt is? Onze deskundige collega’s vertellen u er alles over.

Batavus damesfietsen en herenfietsen

Batavus produceert fietsen voor iedereen. Dames modellen of wel fietsen met een lage instap, heren modellen met een hoge instap. Alle types Batavus fietsen kunt u vinden in onze winkels en op onze webshop.