Brompton vouwfietsen

Een Brompton vouwfiets is de beste stadsfiets voor dames en heren

Hij is tot een klein pakket op te vouwen dat gemakkelijk in het openbaar vervoer of in de auto kan worden meegenomen. Je kunt hem ook mee naar binnen nemen (op kantoor, thuis of in de bar) en er is dus minder kans dat hij wordt gestolen.

Lees meer
Brompton vouwfietsen?>

3 producten

per pagina

<strong>Brompton:</strong> Made for Cities

Brompton: Made for Cities

Het comfort en de wendbaarheid zijn minstens zo goed als bij conventionele fietsen. Door de kleine wielen trekt u bij de stoplichten snel op en ben je wendbaarder in het drukke verkeer. Hij is sterk en tegen het zware stadsleven bestand, dag in, dag uit. Een stalen frame, efficiënte anti-lekbanden, met de hand gebouwd en een ontwerp dat in de afgelopen 25 jaar steeds verder is ontwikkeld. Je hebt jaren plezier van een Brompton, in de stad en daarbuiten. Bekijk deze fantastische ritten, waarin het uiterste uit de fiets wordt gehaald.

Elke Brompton wordt precies naar jouw wensen op maat gemaakt. Kies zelf jouw kleuren, versnellingen, zithouding en accessoires. Alle Brompton fietsen worden in de fabriek in Londen gemaakt. Er zijn 1200 onderdelen nodig om een gemiddelde fiets te maken. Veel hiervan zijn speciaal voor Brompton ontwikkeld.

Super eenvoudig <strong>opvouwen</strong>

Super eenvoudig opvouwen

Met dit slimme ontwerp kan de fiets in nog geen 20 seconden worden opgevouwen en uitgeklapt. Opgevouwen wordt de fiets een compact pakketje dat gemakkelijk kan worden gedragen of voortgetrokken en eenvoudig bijna overal kan worden opgeborgen. De ketting en de versnellingen zitten midden in dit pakket en kunnen zo niet met kleding en bagage in contact komen.

Met een Brompton kom je overal: hij is zo flexibel dat je, 24 uur per dag, meer van de stad kunt beleven. Wees niet langer afhankelijk van andere vormen van vervoer en zoek zelf je weg in de stad. Op reis? Neem de Brompton mee in het vliegtuig, in de trein of in de auto en om verre plaatsen te ontdekken.

Alles draait om veiligheid bij fietsen en daarom wordt elke fiets met de hand gebouwd in de fabriek in Londen. Dankzij de kleine wielen en de grote wendbaarheid kun je snel wegrijden en behendig om paaltjes en andere obstakels heen manoeuvreren. Je zit rechtop, zodat je goed zicht hebt op het overige verkeer. Als je 's nachts de weg op gaat, dan kun je uit verschillende verlichtingsopties kiezen, met accu of met een naafdynamo, zodat je altijd duidelijk zichtbaar bent.

Kom de Brompton zelf ervaren in onze winkels!