Riese & Müller E-bikes

Duitse kwaliteit tot perfectie

Twee woorden vatten de hele denkwijze van Riese & Müller samen: uit overtuiging. De passie voor fietsen en innovaties samen met hun perfectionisme domineren het werk. Het resultaat daarvan zijn tot in detail doordachte e-bikes van de hoogste kwaliteit, met de meest innovatieve technologie en een baanbrekend design. 

Kom langs in onze Experience Store!

Lees meer

Producten 1-12 van 175

Pagina
per pagina

De modellen van Riese & Müller

De modellen van Riese & Müller

Alleen voortdurende verbetering leidt tot uitstekende e-bikes. Voor sporters, forenzen, gezinnen, fietsreizigers, vakmensen en voor iedereen die gewoon graag fietst. Want er is niet één e-bike voor iedereen - maar er is voor iedereen de juiste e-bike. Hieronder alvast een overzicht van de fantastische modellen van Riese & Müller

Supercharger

De Supercharger hoeft niet te pronken met zijn innerlijke kwaliteiten - hij heeft ze gewoon. Door de volledige frame-integratie van twee PowerTube-accu's van Bosch met accucapaciteit tot 1.250 Wh ontvang je een actieradius die zijn gelijke niet kent. Door het unieke rijgevoel en het comfort is elke kilometer een genot. Met de Supercharger kun je nagenoeg eindeloze routes afleggen - zonder laadpauze. Bovendien beschikt de Supercharger over de nieuwste Bosch Performance Line CX (4e generatie) motor met Smart system. De sterkste motor van Bosch die tevens ontzettend betrouwbaar is voor probleemloze fietsvakanties. Met het Smart System koppel je de e-bike aan je smartphone voor volledige functionaliteit.

<strong>Charger</strong>

Charger

De Charger is toe aan inmiddels de Charger4, de logische opvolger van de Charger3.

De Charger wil eruit. Moeiteloos bergen beklimmen, zijn kracht meten met de wind, de weg naar het werk tot een belevenis maken. En hij wil gezien worden. De geïntegreerde Bosch PowerTube-accu laat het typische, onafhankelijke Charger-design geheel tot zijn recht komen - en je collega's smachtende blikken uit hun auto's werpen. Zo biedt de Charger zoveel plezier in het alledaagse leven dat u zelfs in het weekend vaker een extra toertje zult gaan maken. En ook daarvoor is de Charger met zijn veelzijdige toebehoren en zijn hoogwaardige onderdelen natuurlijk perfect toegerust.

De Charger4 beschikt over een 750Wh accu in combinatie met ook de nieuwste Bosch Performance Line CX Smart motor voor optimale kracht in bergachtig of heuvelachtig gebied. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals met een riemaandrijving, Enviolo traploze versnellingsnaaf of derailleurversnelling.

 

Multicharger

Wat moet er vandaag worden vervoerd? De twee kleintjes naar de kleuterschool? Morgen de wekelijkse boodschappen en in het weekend de complete kampeeruitrusting voor een paar dagen aan zee. De omvangrijke laadruimte doet denken aan een e-cargo-bike - maar de Multicharger is een e-bike met een geoptimaliseerde bagageruimte en een offroad-uitstraling en als GX-model voorzien van een offroad-uitrusting voor ruw terrein. De doordachte cargo-uitrustingsmogelijkheden maken van dit model een perfecte toer-, gezins- of transport-e-bike. Daarnaast is hij precies even lang als de Charger. Dat is niet alleen ruimtebesparend, maar geeft de Multicharger veilig en wendbaar rijgedrag - ongeacht hoeveel u fietst, meeneemt of beide.

<strong>Nevo</strong>

Nevo

Lage instap? Dat klinkt op het eerste gezicht niet echt sportief. Maar bij de Nevo geldt precies het tegenovergestelde. De markante vormgeving, royale frameprofielen en scherpe lijnen beloven sportiviteit en vastberadenheid. De plaatsing van de accu vooraan aan de onderbuis maakt het niet alleen mogelijk deze in een handomdraai te verwijderen, maar ondersteunt ook het ontwerp. De Nevo bekoort niet alleen door zijn uiterlijk: wie er eenmaal een rondje op gereden heeft, zal evenzeer dol zijn op zijn behendige rijgedrag en de veilige handling. Een betrouwbare partner die je van iedere kilometer laat genieten - bij alledaags gebruik, maar ook tijdens toertochten.

De Nevo is inmiddels toe aan de Nevo4, de doorontwikkelde versie van de populair Nevo. Volledig smart door het Bosch Smart-system en met een sterke Performance Line CX motor met 85Nm koppel. Configureer de e-bike zoals jij dat wil met keuze uit riem of ketting, naaf- of derailleurversnelling, soort Bosch display, extra vering met een GT-versie, diefstalbeveiliging, enzovoort, enzovoort.

 

 
 
 

UBN

De lichte en minimalistische UBN e-bikes zijn ideaal om wendbaar door de stad te cruisen. Ze worden ondersteund door een lichte, maar toch krachtige Fazua Ride 60 middenmotor met 60Nm maximale koppel. UBN - de urban stads e-bike.

De UBN is er in 3 modellen:

UBN Five | Diamantframe, het traditionele herenmodel met bovenbuis
UBN Six | Lage instap, het traditionele damesmodel zonder bovenbuis
UBN Seven | Verlaagde bovenbuis, wij bestempelen het als unisex model

<strong>Culture</strong>

Culture

De Culture valt op. Een modern design met verhoogd balhoofd, een knik in de bovenbuis, pastelkleurig frame en een gewelfd stuur. Wat je niet ziet, maar tijdens het fietsen zeker opvalt, is de Bosch Performance Line SX middenmotor met een maximale koppel van 55Nm en een toegevoegd gewicht van slechts 2 kilo. 

Naast de Culture is er de Culture Mixte, het model met de verlaagde bovenbuis.

Welke Culture je ook kiest en welke optionele accessoires je er bij neemt. Je rijdt met een Culture altijd comfortabel en met een natuurlijk rijgevoel.

 
 
 

Multitinker

De Multitinker van Riese & Müller is dé hedendaagse transportmogelijkheid op twee wielen. Een compact, krachtige e-bike met veel mogelijkheden op weinig ruimte. Een laag zwaartepunt maakt de fiets, ook vol met lading, ultra-stabiel. Daarnaast heeft de e-bike 20' velgen die het op- en afstappen van jou en je kinderen aanzienlijk vergemakkelijken.

Tal van opties voor cargo of passagiers zijn mogelijk. Bekijk de Multitinker online of informeer bij onze verkopers naar de eindeloze mogelijkheden.

Naast de hierboven uitgelichte modellen kent Riese & Müller nog meer modellen die allemaal weer voor andere toepassingen of andere smaak te gebruiken zijn.

Riese & Müller Cruiser2 | Standaard met lederlook en frametas met accu, de opvolger van de Cruiser
Riese & Müller Tinker | Compact e-bike heeft veel weg van een vouwfiets, maar dan zonder vouwframe
Riese & Müller Delite4 | De absolute alleskunner. Woon-werk, lange uitstapjes en steile bergen, opvolger van de Delite
Riese & Müller Swing4 | De klassiek, stijlvolle en relaxte e-bike, opvolger van de Swing
Riese & Müller Homage | Nu de Homage4: maximaal rijplezier, volledig geveerde en veelzijdig inzetbare bagagedrager
Riese & Müller Roadster4 | Dynamisch en comfortabel met geveerde vork en zadelpen, opvolger van de Roadster
Riese & Müller Superdelite | Gemaakt voor lange tochten, hoge bergen of steile offroadwegen
 

Riese & Müller e-cargo

Naast de reguliere e-bike heeft Riese & Müller ook een serie verschillende elekrische bakfietsen. Voor gezinnen die met kinderen op pad willen, maar ook voor bedrijven of start-ups die pakketten of artikelen willen bezorgen.

Riese & Müller Load | De meest veelzijdige e-bakfiets. Voor cargo en passagiers en als Load 60 en de langere Load 75 verkrijgbaar. De Load4 is hierin de geëvolueerde opvolger van de Load.
Riese & Müller Packster | Een familiefiets met ruime zit (70 x 60cm laadoppervlak). Ook toepasbaar voor andere transportdoeleinden. De Packster2 is hierin de geëvolueerde opvolger van de Packster.
Riese & Müller Transporter | Transport 65 of 85. Ideale cargo-bike voor lading, maar ook uit te rusten als familiefiets. De Transporter2 is hierin de geëvolueerde opvolger van de Transporter.

Riese & Müller Speed Pedelecs

De meeste Riese & Müller e-bike modellen zijn er ook als speed pedelec. Uitgerust met een Bosch Performance Line Speed motor die ondersteunt tot 45 km. p/u.

Speed Pedelecs zijn niet altijd met grote voorraad aanwezig. Neem een kijkje in onze webshop bij de Riese & Müller speed pedelecs. Maar informeer ook gerust naar de mogelijkheden als je een bepaald model van Riese & Müller zoekt en daarvan het liefst een speed pedelec wilt.