Gravelbikes

Vier seizoenen fietsplezier

Gravelbikes zijn de all-road fietsen van het moment. Waar je ook wilt fietsen, of het nou is op zandpaden, gravel stroken of een mix van off-road en asfalt, de gravel bike is jouw beste metgezel.

Lees meer

Producten 1-12 van 161

Pagina
per pagina

De <strong>beste merken</strong> gravelbikes

De beste merken gravelbikes

Bij Broekhuis Fietsen vind je high-end gravelracer merken. Cannondale schittert al sinds het ontstaan van de gravelbikes met de Topstone serie. De gravelbike maakt korte metten met alle andere gravelracers dankzij zijn dikke banden, vertrouwenwekkende zitpositie en sportieve stuurgedrag. Of je nu graag meerdaagse excursies maakt op binnenwegen, onbekende wegen verkent of jouw ritje naar het werk een stuk aangenamer wilt maken, dit is gewoon de beste keuze voor dat soort trips.

De gravelbikes van Trek worden met name ingevuld door de topserie Trek Checkpoint. Checkpoint is een serie all-road fietsen die ontworpen zijn om je avonturen te verlengen. Deze fietsen zijn breed inzetbaar, allround, geweldig om te rijden en uitgerust met stevige onderdelen die bestand zijn tegen gebruik op diverse soorten wegdek.

De gravelbikes van Giant krijgen naam dankzij de nieuwe Giant Revolt serie. Een echte prestatiegerichte gravelracer die over gevarieerd terrein kan. Hij heeft een lichtgewicht Advanced composite frameset met een endurance-geometrie waardoor je minder snel vermoeid raakt tijdens lange gravel tochten.

Fietsen om zeker niet over te slaan zijn de Sensa gravelbikes met de Romagna en Cervelo gravelbikes met de Aspero en Cube met de Nuroad en Nulane.

Wat zijn <strong>gravelbikes?</strong>

Wat zijn gravelbikes?

Een gravelbike of gravelracer kun je zien als een mix van een racefiets en hardtail mountainbike. De banddikte zit tussen de mountainbikes en racefietsen in en het frame en geometrie gaat in de richting van een racefiets. Belangrijkste kenmerk van een gravelbike is het kunnen fietsen op zowel onverhard als verhard, het beste van twee werelden! Je fietst dus veel gevarieerder en dat maakt ze zo populair in Nederland.

Gravelbikes bij Broekhuis Fietsen

Ben jij op zoek naar een goede gravelbike? Zoek niet verder en kijk in het assortiment van Broekhuis Fietsen! Maak de keuze uit onze geselecteerde gravelracers van de beste merken. Heb je deskundig advies nodig? Kom dan langs in onze winkels!

<u>Welke gravelbike</u> moet ik kopen? ?>

Welke gravelbike moet ik kopen?

Het aanbod gravelbikes wordt steeds groter waardoor jij soms wel wat hulp kunt gebruiken met het maken van een keuze. Dat is wat wij bij Broekhuis Fietsen graag voor je doen!

Keuzehulp gravelbikes