Van Raam

Aangepaste fietsen. Fietsplezier voor iedereen

Van Raam maakt unieke aangepaste fietsen voor mensen die op een normale tweewieler beperkt worden. Van Raam produceert vanuit Varsseveld onder andere driewielfietsen, rolstoelfietsen, duofietsen en meer. Veel modellen zijn ook als elektrische fiets leverbaar.

Van Raam aangepaste fietsen zijn volledig te configureren. Kom langs in de winkel voor meer info. 

Lees meer

1 product

per pagina

Van Raam fietsen

Wij zijn dealer van Van Raam, maar hebben de fietsen niet in onze showroom. Wel hebben wij de kennis om je van dienst te zijn. De vervolgstap is bij ons altijd dat we je doorverwijzen naar Van Raam Varsseveld, het hoofdkantoor. Daar zijn alle mogelijkheden te zien en te testen. Als je de keuze hebt gemaakt voor een aangepaste Van Raam fiets, dan kan de fiets bij ons geleverd worden. Vervolgens haal je de fiets bij ons in de winkel. Uiteraard bieden wij ook de service aan je Van Raam fiets, zodat je niet zelf naar Varsseveld hoeft te rijden.

Wij helpen je graag om de voor jouw best passende Van Raam fiets te vinden. Neem gerust contact op voor meer info of een verkennend gesprek.

Contact

Van Raam Easy Rider

De Van Raam Easy Rider driewielfiets voor volwassenen is uniek door z'n frame met lage instap. Het frame is geveerd en biedt heerlijk comfort, mede ook door de verstelbare rugleuning. De fiets is ideaal voor stadsgebruik en kan makkelijk geparkeerd worden in de schuur door de korte draaicirkel. 

Het zwaartepunt van de Easy Ride ligt laag, waardoor je een stabiele wegligging ervaart. De Easy Rider is er tevens als elektrische driewielfiets. De Easy Rider kent veel configuratie-opties om de fiets naar jouw wensen te bouwen.

Van Raam Balance

Voor mensen die een fiets met lage instap zoeken is de Balance ideaal. Deze fiets zorgt voor comfort van begin tot eind. Makkelijk opstappen, ergonomische zithouding, brede banden, beide voeten aan de grond bij een stop en weer makkelijk afstappen. De Balance is er met ondersteuning.

In vergelijking met andere lage instapfietsen heeft de Balance een meer naar voren gerichte trapbeweging, oftewel het zadel staat wat verder achter de trapas. Zo kun je makkelijk kracht wegtrappen. Het zwaartepunt van de Balance ligt tevens laag, waardoor de fiets stabiel aanvoelt. Al met al alle ingrediënten om veilig en vertrouwd de weg op te gaan.

Van Raam duofiets

Van Raam kent de Fun2Go duofiets. Een speciale tandem, waarbij de berijders niet achter maar naast elkaar zitten. Door de drie wielen is het geheel extra stabiel. Wat de Fun2Go extra comfort geeft is onder meer het feit dat je niet opstapt, maar min of meer kunt neervleien. Daarnaast is de zitting verstelbaar en heeft het een rugleuning. De duofiets is ook als elektrische fiets te krijgen.

Deze Fun2Go kent een ongekend korte draaicirkel waarmee hij zelfs om zijn eigen as kan draaien. Er is keuze uit veel verschillende aandrijfsystemen.

Achter de Fun2Go kun je optioneel de FunTrain koppelen, zo neem je 2 passagiers extra mee. 

 

Van Raam fietsen configureren

Van Raam kent hele ruimte configuratie opties. Kies je kleur, je aandrijfsysteem, je schakelsysteem, accessoires zoals een mand, tas of drager en bijvoorbeeld een spiegel. 

Liever een elektrische Van Raam fiets? Ook dat is in veel gevallen mogelijk. 

Kom naar onze winkel en wij lichten je in om je vervolgens kennis te laten maken met alle mogelijkheden. Reis vervolgens zelf naar het Van Raam hoofdkantoor om mogelijkheden te bekijken en uitgebreid te testen.