Doe een complete bikefitting?>

Doe een complete bikefitting

Onze bikefitters zijn opgeleid om complete fietsmetingen uit te voeren. Door met een van onze specialisten naar je fietshouding te kijken kunnen we vaak al snel zien welke aanpassingen we aan een fiets moeten doen. Samen kunnen we dan vaak snel beslissen welke uitvoering van de fietsmeting nodig is.

Een complete bikefit bij Broekhuis Fietsen bestaat uit de volgende drie onderdelen:

Onderdelen Complete Bikefit

Onderdelen Complete Bikefit

  1. Screening

Voor het afstellen van de fiets gaat eerst een screening vooraf. Samen stellen we de doelen op waar de bikefit voor moet zorgen en kijken we hoe lenig je bent en of er bijvoorbeeld al klachten of blessures zijn. Tijdens de bikefit kunnen we door de screening de fiets nauwkeuriger afstellen. 

  1. Krachtoverbrenging bikefit

Het tweede deel van de complete bikefitting bestaat uit het afstellen van de zadelhoogte en zadelterugstand. Samen met het juiste type zadel zorgt dit ervoor dat je rustig en gecontroleerd kunt fietsen. Deze afstelling zal bijna op al je fietsen hetzelfde zijn!

  1. Comfort in de fiets

Is het juiste zadel gemonteerd en staat deze juist afgesteld? Dan gaan we op zoek naar een comfortabele fietshouding. Op welke hoogte en afstand moet het stuur staan, zodat je dit voor korte en lange afstanden vol kunt houden. Het is een samenspel tussen jou en de bikefitter om dit goed afgesteld te krijgen. Op bijna alle fietsen wisselen we kosteloos het stuur en de stuurpen om de fiets naar wens af te stellen. Carbon sturen en stuurpennen kunnen we helaas niet kosteloos wisselen.

Kosten complete bikefit

Het uitvoeren van een complete bikefit kost € 249,- en neemt ongeveer drie uur in beslag. Van de bikefit krijg je een verslag, met daarop de afstelling van je fiets. De complete bikefit voeren we alleen uit op afspraak in Enschede, Harkstede en Limmen. 

Bikefit tweede fiets

Een tweede of derde fiets kun je ook af laten stellen. Dit kost € 99,- per fiets en neemt ongeveer een half uur in beslag.

 

Vraag hieronder in het contactformulier jouw bikefit aan!

Vul bij Bericht in dat het om een Bikefit gaat.