Koga trekkingfietsen

Hoge kwaliteit vakantiefietsen

De vakantiefietsen van Koga staan bekend om hun hoge kwaliteit. Met de Worldtraveller heeft Koga een collectie die je een probleemloze fietsvakantie bezorgt. Onze ruime voorraad Koga fietsen zijn te bekijken in onze webshop of kom langs in onze winkels.

Lees meer
Koga trekkingfietsen?>

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina

<strong>Nederlandse topkwaliteit</strong> trekkingfietsen

Nederlandse topkwaliteit trekkingfietsen

De alom bekende Koga Worldtraveller vakantiefiets biedt een hoge kwaliteit frame met toponderdelen. Door de SLX derailleur afmontage kom je elke berg omhoog. Daarnaast zorgt de Tubus voor- en achterdrager ervoor dat je genoeg spullen mee kunt nemen met een stabiel gevoel. Dubbel gebuste velgen, kabelintegratie, brede banden en gladde lasnaden maken deze fiets af.

Het Koga signature systeem

Stel jouw vakantiefiets helemaal zelf samen door middel van het Koga Signature systeem. Jij stelt de fiets helemaal zelf samen voor meer opties dan bij het standaard model. Zo kun je de fiets bijvoorbeeld ook afmonteren met de geweldige Rohloff naaf.

Strak uiterlijk

Strak uiterlijk

De gladde lasnaden en de kabelintegratie zorgen bij de Koga vakantiefietsen voor een zeer strak uiterlijk. Deze fietsen zijn dan ook niet alleen van een zeer hoge kwaliteit maar zien er ook nog eens fantastisch mooi uit!

Elektrische vakantiefiets

Ben je op zoek naar een vakantiefiets met ondersteuning dan is ook dit zelfs mogelijk bij Koga. Zo hebben ze met de Koga E-Worldtraveller een fantastisch elektrisch model in de collectie. Met de techniek van de normale Worldtraveller is de elektrische in combinatie met het Bosch systeem betrouwbaar en perfect voor lange ritten.