Pegasus e-bikes

Gemakkelijk bewegen voor iedereen

Pegasus e-bikes combineren innovatie en comfort voor moeiteloze ritten. Met krachtige Bosch-motoren en ergonomisch ontwerp fiets je probleemloos elke afstand. De duurzame en stijlvolle Pegasus e-bikes bieden maximale veiligheid en betrouwbaarheid. Ideaal voor de moderne, avontuurlijke fietser. Kies voor het ultieme fietsplezier met Pegasus e-bikes!

Lees meer

Producten 37-42 van 42

Pagina
per pagina

Pegasus Ravenna

Deze elektrische fiets is met de Nederlandse fietser in het achterhoofd ontwikkeld. Al jaren een populair model onder e-bikers. Vooral de comfortabele zihouding en het simpel met de hand verstelbare stuur vallen in de smaak. Iedere Ravenna EVO heeft een sterke Bosch middenmotor met geïntegreerde accu. Meer dan degelijke afmontage van Shimano of Enviolo. De Enviolo uitvoering heeft NV als maatvoering, alle andere modellen hebben Shimano versnellingen. Kies verder uit een kettingaandrijving met dichte kettingkast of een uitvoering met riem.

 

Pegasus Siena

De Siena van Pegasus is door de jaren heen hun bestverkochte e-bike. De nieuwste versie heeft een opvallende, maar robuuste frameupdate gehad. De bagagedrager loopt door in de staande achtervork, waardoor het frame en de drager een geheel vormen. Dit zorgt voor meer stabiliteit wat de rijeigenschappen weer verbeterd. Geniet van het gemak van een bagagedrageraccu met de stabiliteit die heel dicht bij een accu in het frame komt.

 

Pegasus Premio

Met een Pegasus Premio kun je dagelijks genieten van een hoogwaardig en rijk uitgeruste e-bike met uitstekende rijeigenschappen. Altijd een betrouwbare en krachtige Bosch middenmotor en verkrijgbaar met derailleurversnellingen of onderhoudsarme riemaandrijving met interne naafversnellingen. De Premio is een ideale e-bike wanneer je sportieve tochten wilt kunnen maken.