Pinarello F

Geboren om te racen, geen discussie

De nieuwe Pinarello F is gebaseerd op een stamboom met wedstrijdwinnend DNA. De legendarische prestaties van Pinarello worden met de F-serie voor een breder publiek bereikbaar. De F-serie racefietsen zijn gemaakt voor de ideale balans voor all-round gebruik.

Lees meer

2 producten

per pagina

All-round prestaties

Pinarello bouwt met de F-serie verder op hun traditie van competitiegerichte fietsen met dito geometrie. Ze beschouwen het zelf als de beste race geometrie op de markt. Iedere gram telt, maar voor de F-serie is dat niet alleen het belangrijkst. De balans tussen gewicht, prestatie, aero en vooral ook comfort is wat de Pinarello F kenmerkt. De brede range aan framematen maakt een perfecte fit mogelijk. 

Om een breder publiek te bereiken maakt Pinarello gebruik van 2 soorten carbon. Torayca T900 3K voor de F7 en Torayca T700 UD voor de F5. 

Iedere Pinarello F is gebouwd een asymmetrisch frame voor een perfect symmetrisch gevoel. Andere technische elementen die je bij alle F-serie fietsen vindt zijn de geïntegreerde zadelklem en Onda voorvork.

Pinarello F7

De F7 is gemaakt van het lichtere en competitiegerichte TorayCa T900 UD carbon. De F7 komt in 2 uitvoeringen en 2 kleuren. 

Kies uit Razor Red of Razor Black en kies uit elektronisch schakelen met SRAM Force AXS of Shimano Ultegra Di2. De F7 komt met een MOST Ultrafast 40 wielset. 

Pinarello F5

De F5 is voor de renners die net wat minder eisen stellen aan gewicht en met name aan het budget moeten denken. TorayCa T700 UD carbon is meer gericht op comfort en kent een hogere demping om trillingen te absorberen. De F5 is er 2 kleuren en 2 afmontages. 

Kies uit Impulse Grey of Impulse Blue en uit elektronisch schakelen met Shimano 105 Di2 of mechanisch schakelen met een Ultegra groepset.

Pinarello F Series - Launch Video