Trek Marlin

Vertrouwd en onklopbaar

Trek Marlin, de ideale mountainbike voor de beginnende mountainbikers! Licht en snel, de Trek Marlin is van alle markten thuis. Heb jij je rit al gepland op de nieuwe Marlin?

Lees meer

9 producten

Vanaf 849,00
Vanaf 724,00
Vanaf 1.099,00
Vanaf 2.799,00
per pagina

Trek Marlin | Moeiteloos trailrijden

Trek Marlin | Moeiteloos trailrijden

De Trek Marlin is een aluminium hardtail mountainbike die voor iedereen geschikt is. Dit komt ten eerste doordat hij verkrijgbaar is in maar liefst zeven framematen. Daarnaast is de Marlin dankzij de Smart Wheel Size te voorzien van 26”, 27.5” en 29” wielen. Bij de kleinste modellen zitten zelfs kortere remgrepen en smallere sturen zodat je altijd, wat je lengte ook is, comfort en controle hebt over jouw mountainbike. En om nóg meer rekening te houden met de kleinsten buigt de bovenbuis bij de XS en S omlaag voor een lagere opstaphoogte.

De Trek Marlin is een ideale instapper bij mountainbikes, maar vergis je niet, hij is gebouwd met hoogwaardig onderdelen en veel accessoires die normaal alleen op duurdere modellen te vinden zijn. De Marlin 8 variant is een racewaardige mountainbike door de soepele, lichtgewicht RockShox voorvork en tubeless-ready wielen. De 1x-aandrijving geeft je precies voldoende versnellingen: niet te veel en niet te weinig. Er zijn bevestigingspunten aanwezig voor eenvoudige montage van een drager.;