Trek speed pedelecs

Stoer, snel en krachtig

Dit zijn de sportieve Trek Speed Pedelecs! Door de ondersteuning tot 45 km/u zijn de Trek speed pedelecs een mooie manier voor fietsers die hun auto in de garage willen laten staan en toekomst bewuster in het leven te staan.

Lees meer
Trek speed pedelecs?>

2 producten

per pagina

Speed pedelecs

Speed pedelecs

De Trek speed pedelecs kenmerken zich door de krachtige Bosch-middenmotor met een vermogen van 250 watt en aandrijfkoppel van 85 Nm. Ideaal voor accelereren en steile klimmetjes. Stijlvol en handig is de compacte geïntegreerde accu welke volledig in de onderbuis is weggewerkt en je eenvoudig zonder gereedschap kunt uitnemen. De optie om de Range Boost toe te voegen is een mooi cadeau en geeft nog meer rust en vertrouwen voor als je langere afstanden wilt afleggen. Voor de hoge snelheden die bereikt worden zijn de snelle e-bikes van Trek voorzien van hoogwaardige schijfremmen met vier remzuigers.

Series binnen de Trek Speed Pedelecs

Bij Broekhuis Fietsen vind je de volgende series aan Trek speed pedelecs. 

Trek Allant+ speed pedelecs

Er is geen reden meer om de snooze-knop van je wekker in te drukken als je vervoersmiddel naar het werk aanvoelt als een droom. De Trek Allant+ is de speed pedelec die ervoor zorgt dat daar waar je ook naartoe moet, je altijd op de prettigste manier reist.