Admin 02-06-2022

Diamante SV 45° Anniversario | Gelimiteerde oplage van Basso’s beste Diamante

Met ingang van 2022 zijn we bij Broekhuis Fietsen ook Basso dealer. En daar zijn we trots op. In dit jaar, waarin Basso 45 jaar bestaat, lanceren we dit feit met de prachtige Diamante SV 45° Anniversario in onze webshop.

Diamante SV 45° Anniversario | Gelimiteerde oplage van Basso’s beste Diamante

Het high-end Italiaanse fietsenmerk Basso bestaat 45 jaar. En dat vieren ze met een beperkte oplage van de Basso Diamante SV, de meest populaire en technisch geavanceerde racefiets van Basso. En deze Basso Diamante SV 45° Anniversario staat online in onze webshop. 

Diamante SV 45° Anniversario Levita stuurintegratie

Broekhuis Fietsen nu ook Basso dealer

Met ingang van 2022 zijn we bij Broekhuis Fietsen ook Basso dealer. En daar zijn we trots op. Basso timmert al sinds 1977 aan de weg om jou de beste rijervaring te geven. Basso fietsen worden ontwikkeld voor de beste rijdbaarheid door de optimale balans tussen wegligging, lichtheid, prestaties en plezier te verkrijgen.

“Bij Basso draait het allemaal om het creëren van de beste rijervaring voor gepassioneerde fietser zoals jij en wij” - Alcide Basso

Alicide Basso maakte ruim 40 jaar geleden zijn eerste fietsframe met als uitgangspunt de geometrie aan de persoon aan te passen. Basso heeft sinds het begin onderzoek gedaan naar houding, gewichtsverdeling en dynamische balans op de fiets. Uit een massa aan gegevens is daar een eigen formule voor de perfecte geometrie uit ontleend.

Diamante SV 45° Anniversario 45 jaar geschiedenis

Basso frames en biomechanica

Het frame van een Basso is het mechanische verlengstuk van het lichaam. Elk model wordt geproduceerd in verschillende maten, waardoor je de beste positie in het zadel en achter je cockpit krijgt. Die positie wordt in combinatie met de Basso-componenten in verschillende maten en specificaties geperfectioneerd.

Race en Gravel

In de komende periode kun je bij Broekhuis Fietsen terecht voor verschillende types Basso race- en gravelfietsen. Onder andere de volgende modellen zijn beschikbaar of komen nog naar ons toe.

» Diamante SV | Road
» Diamante | Road
» Astra | Road
» Venta | Road
» Volta | Road
» Palta | Gravel
» Volta | Gravel
» Tera | Gravel

Diamante SV 45° Anniversario in de winkel

 

 

De Diamante SV 45° Anniversario stond in onze winkel te pronken. Nu staat deze prachtige en unieke fiets enkel nog op de website, waar deze dus uiteraard te koop is.

De Diamante SV (SuperVeloce) is de perfecte mix van technologie en design. Een supersnelle, verfijnde, veelzijdige en unieke fiets.

Deze Anniversario heeft een unieke kleurstelling met glanzend roségoud, puur wit en chrome blauw saffier tinten. De kleuren zijn niet zonder reden gekozen.
Puur wit geeft de puurheid van het fietsen zonder compromissen weer.
Chrome blue sapphier komt tegemoet aan een juweel dat is verfraaid met chromen details.
Roségoud vormt de prestige en de charme van roze goud dat gebonden is aan de regio van herkomst van Basso en de verbondenheid met de kunst van de goudsmid.

Diamante SV 45° Anniversario roségoud

Al deze elegantie wordt afgemaakt met typische high-end Basso componenten. 
» Levita geïntegreerd stuur
» Lightweight Meilenstein carbon wielen
» Campagnolo Super Record EPS 12-speed elektronische groepset
» Selle Italia SLR Boost Tekno Superflow zadel, volledig carbon met carbon rails
» 3B Klemsysteem Gen 2
» Bandenspeling tot 32 mm

 


 

<strong>45° Anniversario</strong>?>
Basso Diamante SV

45° Anniversario

Uniek collectors item, slechts 45 exemplaren gefabriceerd!

Deze wil ik!