Admin 16-06-2022

Review Trek District 3 Equipped | Hippe en stijlvolle stadsfiets met praktische accessoires

De District 3 Equipped van Trek is een lichtgewicht, hippe en stijlvolle stadsfiets die ontworpen is voor comfortabel toeren. Ook zeer geschikt voor woon-werk verkeer. Deze Trek District 3 is voorzien van onderhoudsvriendelijke Gates riemaandrijving en interne -speed versnellingsnaaf. Over nuttige accessoires voor allround toer- en stadsgebruik is goed nagedacht zodat jij van alle gemakken bent voorzien.

Review Trek District 3 Equipped | Hippe en stijlvolle stadsfiets met praktische accessoires

Onderhoudsvriendelijke technieken

Deze strakke en gestroomlijnde stadsfiets is afgemonteerd met onderhoudsarme onderdelen, zodat jij met vertrouwen iedere rit naar je werk of andere bestemmingen kunt maken.

 

Trek District 3 Equipped Gates CDN riemaandrijving

Gates CDN riemaandrijving

De Gates riemaandrijving is duurzamer dan een reguliere ketting, is vrijwel onderhoudsvrij en is heerlijk geruisloos tijdens je tochten. De Gates CDN aandrijving met Centertrack lijnt makkelijk recht uit en kan er vrijwel nooit aflopen. De cassette met 22 tanden en voorblad met 50 tanden vormen de ideale verhouding voor een stadsfiets. 

 

Trek District 3 Equipped met Shimano Nexus 8-speed versnellingsnaaf

 

Shimano Nexus 8 speed naafversnelling

Met de Shimano Nexus 8-speed interne versnellingsnaaf schakel je heerlijk soepel en is nadenken over onderhoud ook een zorg minder. Bediening is eenvoudig door middel van een draaischakelaar, de Revo Shifter. Door de kwalitatieve Shimano Nexus 8-speed naaf schakel je heerlijk licht. De naaf is betrouwbaar afgedicht en samen met de robuuste constructie is het geheel klaar voor een lange levensduur.

 

Trek District 3 Equipped met Shimano hydraulische schijfremmen

 

Shimano hydraulische schijfremmen

Shimano hydraulische schijfremmen garanderen goede remkracht onder alle omstandigheden. Veilig en vertrouwd remmen in de stad draagt bij aan het fietsplezier dat je met deze fiets zoekt en vindt. De Shimano MT200 hydraulische schijfremmen hebben een 160 mm rotor en centerlock montagesysteem. Rotoren verwijderen en installeren kan in een handomdraai

 

Trek District 3 Equipped met Shimano 3.0 waat naafdynamo

 

Shimano 3.0 watt naafdynamo

De Shimano 3.0 watt naafdynamo in het voorwiel ziet er strak uit. Deze naafdynamo biedt jou de veiligheid en het vertrouwen om ook in de vroege ochtend of ’s avonds de fiets te pakken. De dynamo drijft de kop- en achterlamp aan, die jou goed zicht en goede zichtbaarheid geven.

Nuttige accessoires

Naast al die comfortabele technieken is de fiets volledig opgebouwd met accessoires die je ritten verder veraangenamen.

Zo is deze District 3 Equipped voorzien van de futuristisch ogende Herrmans H-Black MR4 koplamp. Deze fraai geïntegreerde koplamp, aangedreven door de naafdynamo, maakt gebruik van een spiegelreflector en heeft een lichtopbrengst van 100 tot 120 lumen. Aan de achterzijde is een Herrmans H-Trace ECO LED gemonteerd. Een moderne en compacte achterverlichting met 220° zichtbaarheid. Deze achterlamp met dubbele LED heeft een standlichtfunctie die tot 3 minuten blijft branden als je stilstaat, wel zo veilig als je stilstaat bij een stoplicht!

Herrmans H-Black MR4 koplamp
Herrmans H-Black MR4 koplamp
Herrmans H-Trace ECO LED achterlicht
Herrmans H-Trace ECO LED achterlicht

De lichtgewicht aluminium MIK bagagedrager draagt tot 25 kg. bagage. Onder de bagagedrager en aan de voorzijde zijn kunststof SKS spatborden gemonteerd die het meeste vuil en water tegenhouden, zodat jij schoon en droog blijft.

Met de Bontrager banden en velgen kun je vele terreintypen aan. De 20mm brede Bontrager Connection velgen geven stabiel rijgedrag, waarmee toeren ook met lekkere snelheid te doen is. Standaard worden Bontrager H2 Comp. 40mm. brede banden gemonteerd. Je kunt zelfs banden tot 50mm. monteren als je dat wil. Brede banden geven simpelweg nog meer comfort, zeker wanneer je vaker oneffen en offroad wegen kiest.

 

Trek District 3 Equipped Stagger stadsfiets

 

Trek District 3 Equipped | heren en stagger model

De Trek District 3 is zowel in heren model als in het stagger model op voorraad bij ons. Het heren model heeft een bovenbuis en het staggermodel staat beter bekend als dames of unisex. Dit model heeft een middelhoge opstap. Beide modellen voldoen aan de extreme veelzijdigheid die deze fiets biedt voor vrijetijdsritten en woon-werkverkeer.

 


 

Trek <strong>District 3</strong> EQ?>

Trek District 3 EQ

Als je fiets betrouwbaar is, kun je meer genieten van het fietsen.

Shop nu!