Riese & Müller speed pedelecs

Verleg je grenzen met de Riese & Müller HS-modellen

De HS-modellen van Riese & Müller zijn de speed pedelecs van dit high-end Duitse fietsmerk. Allemaal kunnen ze tot 45km/uur dankzij de Performance Line Speed-aandrijving, de snelste e-bikemotor van Bosch. 

Kom snel langs in onze fietsenwinkels en beleef de Experience Store van Riese & Müller!

Lees meer
Riese & Müller speed pedelecs?>

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina

Riese & Müllers snelle <strong>elektrische fietsen</strong>

Riese & Müllers snelle elektrische fietsen

Riese & Müller speed pedelecs zijn terug te vinden in series Homage GT, Charger3, Charger4, Load, Roadster, Supercharger, Superdelite, Multicharger, Delite, Mulitcharger en Nevo en hebben allemaal de toevoeging 'HS' van High-Speed in de titel. 

De Riese & Müller speed pedelecs beschikken over de Bosch Performance Line Speed motor welke speciaal is gemaakt voor de high-speed fietsen. De normale motoren worden begrensd tot een snelheid van maximaal 25 km/u. De Bosch Performance Line Speed motor ondersteunt tot een maximale snelheid van maar liefst 45 km/u. Deze motor heeft een groter vermogen van maar liefst 350 watt om meer ondersteuning te geven om ook die hoge snelheden te halen. Het gewicht van deze Speed motor is bovendien ook nog lichter met slechts 2,9 kilo ten opzichte van 3,2 kilo bij de normale Performance motor.